...

Gıda Mühendisliği ABD

2025-2026 Güz Yarıyılı Ders Programı
13/09/2024

Yüksek Lisans

1.Ders

8:30 - 9:15

2.Ders

9:30 - 10:15

3.Ders

10:30 - 11:15

4.Ders

11:30 - 12:15

5.Ders

13:30 - 14:15

6.Ders

14:30 - 15:15

7.Ders

15:30 - 16:15

8.Ders

16:30 - 17:15

 

 

Pazartesi

 

GM-501  Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrol

Dr.Öğr.Üyesi Bülent ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-525  Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri

Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-517 Gıdalarda Mikrobiyolojik Analiz Teknikleri

Dr.Öğr.Üyesi Bülent ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-543  Gıdalarda Aroma Maddeleri

Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

 

 

 

 

Salı

 

GM 583- Gidalarda Reoloji Tekstür Ve Analiz Teknikleri

Doç. Dr. K. Emre GERÇEKASLAN (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM 589 - Laboratuvar Teknikleri ve Biyokimyasal Hesaplamalar I

Prof. Dr. Nesimi AKTAŞ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM 579- Bilimsel Araştırma ve Etik

Prof. Dr. Zahide BAYER ÖZTÜRK (D-8)

 

 

 

 

Çarşamba

 

GM561 - İstatistiksel Veri Analizleri

Doç. Dr. Cem Okan ÖZER (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

 

GM-529  Meyve Sebze ürünlerinde Kalite Kontrol

Dr.Öğr.Üyesi Feyza KIROĞLU ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM523 - Gida Sanayinde Isil Olmayan Teknolojiler

Doç. Dr. Cem Okan ÖZER (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

 

 

 

 

 

 

Perşembe

 

GM 511-Tahil Kimyası

Doç. Dr. K. Emre GERÇEKASLAN (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-577  Meyve ve sebzelerde Derim Sonrası Uygulanan İşlemler

Dr.Öğr.Üyesi Feyza KIROĞLU ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-533  Et ve Ürünleri İşleme Mühendisliği

Prof. Dr. Nesimi AKTAŞ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-575  Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması

Dr.Öğr.Üyesi Feyza KIROĞLU ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

 

 

 

 

Cuma

 

GM-531  Şarap Teknolojisi

Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-503  Gıda ve Beslenme Biliminde Son Gelişmeler

Prof. Dr. Hilal YILDIZ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

 

 

GM585 - Et Teknolojisinde Güncel Konular

Doç. Dr. Cem Okan ÖZER (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-545  Aroma Maddeleri Analiz Yöntemleri

Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-567- Bazı Gıdaların Üretiminde Kullanılan Mikroorganizmalar

Dr.Öğr.Üyesi Bülent ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)

 

GM-555  Gıda Endüstrisinde Laktik Asit Bakterileri

Prof. Dr. Hilal YILDIZ (Öğretim Üyesi Ofisi)