Yüksek Lisans |
1.Ders 8:30 - 9:15 |
2.Ders 9:30 - 10:15 |
3.Ders 10:30 - 11:15 |
4.Ders 11:30 - 12:15 |
5.Ders 13:30 - 14:15 |
6.Ders 14:30 - 15:15 |
7.Ders 15:30 - 16:15 |
8.Ders 16:30 - 17:15 |
Pazartesi |
|
GM-501 Gıdalarda Mikrobiyolojik Kalite Kontrol Dr.Öğr.Üyesi Bülent ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-525 Gıdalarda Duyusal Değerlendirme Yöntemleri Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
GM-517 Gıdalarda Mikrobiyolojik Analiz Teknikleri Dr.Öğr.Üyesi Bülent ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-543 Gıdalarda Aroma Maddeleri Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
|
||||
Salı |
|
GM 583- Gidalarda Reoloji Tekstür Ve Analiz Teknikleri Doç. Dr. K. Emre GERÇEKASLAN (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM 589 - Laboratuvar Teknikleri ve Biyokimyasal Hesaplamalar I Prof. Dr. Nesimi AKTAŞ (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM 579- Bilimsel Araştırma ve Etik Prof. Dr. Zahide BAYER ÖZTÜRK (D-8) |
|
|
||||
Çarşamba |
|
GM561 - İstatistiksel Veri Analizleri Doç. Dr. Cem Okan ÖZER (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-529 Meyve Sebze ürünlerinde Kalite Kontrol Dr.Öğr.Üyesi Feyza KIROĞLU ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
GM523 - Gida Sanayinde Isil Olmayan Teknolojiler Doç. Dr. Cem Okan ÖZER (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
|
||||
Perşembe |
|
GM 511-Tahil Kimyası Doç. Dr. K. Emre GERÇEKASLAN (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-577 Meyve ve sebzelerde Derim Sonrası Uygulanan İşlemler Dr.Öğr.Üyesi Feyza KIROĞLU ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-533 Et ve Ürünleri İşleme Mühendisliği Prof. Dr. Nesimi AKTAŞ (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
GM-575 Meyve ve Sebzelerin Kurutularak Dayandırılması Dr.Öğr.Üyesi Feyza KIROĞLU ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
|
||||
Cuma |
|
GM-531 Şarap Teknolojisi Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-503 Gıda ve Beslenme Biliminde Son Gelişmeler Prof. Dr. Hilal YILDIZ (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
GM585 - Et Teknolojisinde Güncel Konular Doç. Dr. Cem Okan ÖZER (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-545 Aroma Maddeleri Analiz Yöntemleri Doç. Dr. Kemal ŞEN (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-567- Bazı Gıdaların Üretiminde Kullanılan Mikroorganizmalar Dr.Öğr.Üyesi Bülent ZORLUGENÇ (Öğretim Üyesi Ofisi)
GM-555 Gıda Endüstrisinde Laktik Asit Bakterileri Prof. Dr. Hilal YILDIZ (Öğretim Üyesi Ofisi)
|
|